Om oss

Iveland Bilverksted

Ditt lokale bilverksted.

 

Solbergveien 2

4724 Iveland

Tel. 95911485

Vi er et lite og personlig bilverksted med moderne utstyr for diagnose, service, reparasjon og vedlikehold på alle merker. Vi har startet opp i mars 2009. Dirk har likevel over 30-års erfaring som mekaniker. I de 30 årene at han har jobbet med biler har det endret seg mye. For å holde seg selv faglig oppdatert følger han kurs så ofte som mulig i Norge og i utlandet.

På kontoret jobber Wilma med kontorarbeid og regnskap.

Mens vi jobber med din bil kan du vente i vår butikk med en kopp kaffe og lesestoff.

 

Vi er et bilverksted i MECA Car Service kjeden.

Verksted

Administrasjon

Dirk van Meurs, daglig leder og bilmekaniker

 

 

Wilma van Meurs

Alltid riktig kompetanse og opplæring

Man kan tenke at et hvilket som helst verksted kan bytte en reservedel eller utføre service på en bil. Men så enkelt er det ikke. Man må vite hva som gjelder for nettopp ditt bilmerke, modell og årsmodell – og det krever kontinuerlig opplæring innen ny bilteknologi. Bilmekanikere hos MECA verksteder arbeider med flere merker og modeller, og får stor erfaringsbasert kunnskap, hvilket selvfølgelig er en fordel når man skal løse problemer. Vi har egne ansatte undervisere som lærer opp våre mekanikere i bilens ulike systemer, så vel mekaniske som elektroniske.

 

Alle MECA verksteder har forpliktet seg til å gjennomgå kurs minst to ganger i året for å oppdatere seg på alt nytt – og ikke minst for å utveksle erfaringer.